Overslaan en naar de inhoud gaan

Home

 

 

 

  • Duurzame Ontwikkeling van
    Ambitieuze
    Organisaties en Professionals
Organisatie

Organisatie

Wil je meer duurzaamheid en wendbaarheid in je organisatie en je teams ? We helpen je duidelijke en duurzame strategiëen ontwikkelen, beter organiseren, een gezonde werkomgeving inrichten en werkbare jobs ontwerpen. 

Business | HRM

Business | HRM

Goed advies vloeit voort uit een grondig inzicht in je business. We kruipen in je uitdagingen en werken samen aan de toekomstbestendigheid van je onderneming. We zijn je vertrouwde partner, die je helpt groeien.

Professional

Professional

Vergroot je zelfkennis. Ontdek de kracht van je talenten. Leer je eigen hefbomen gebruiken. Werk aan je veerkracht en je inzetbaarheid. Vergroot je stressbestendigheid en aanpassingsvermogen. Ontwikkel intrapreneurship en leiderschap.

Wat betekenen we voor jou ?

Gebruik onze handvaten om duurzaamheid, wendbaarheid, veerkracht en leervermogen te ontwikkelen. We beloven je: geen algemeenheden of hypes. Vergeet eenheidsworst en omarm je potentieel.

Ervaar de voordelen van onze begeleiding: een beter begrip van de situatie, zicht op succesvolle acties, een groter zelfvertrouwen en nieuwe skills. 

We-boost-your-circular-business

De coaches van Oxalis hadden de juiste expertise en vaardigheden in huis om deze diverse groep van jonge ondernemers te begeleiden in de verdere uitwerking van hun circulaire projectidee tot haalbare businesscase. Er was een duidelijke visie op de aanpak, het programma en de tools, maar ook een grote flexibiliteit om in te spelen op de noden van de deelnemers. De begeleiding was hands-on, steeds met de vooropgestelde doelstellingen voor ogen. In een kort tijdsbestek werd een grote groeicurve bij de deelnemers gerealiseerd. Voor de Stad Gent was dit een geslaagde en aangename samenwerking! Greet Steeman, beleidsmedewerker Dienst Milieu en Klimaat, Stad Gent 

Vraag je gratis adviesuurtje

We nemen de tijd om met elkaar kennis te maken. 

Aarzel je nog ?

Kijk dan even wat wij voor anderen reeds betekend hebben. 

Neem een kijkje op onze kalender.

Opkomende Activiteiten

Schrijf in op de activiteiten van je keuze

Eerste adviesuurtje is gratis.

Vertel ons wat je bezig houdt !

Aanspreektitel

Waarom zou je op ons een beroep doen ?

Wat onze klanten over onze dienstverlening vertellen geeft je een idee wat je van ons kunt verwachten.

100%
Een reputatie

Actief sinds tientallen jaren. Gedreven om het beste van onszelf te geven. Gewaardeerd door partners en concullega's. Geëngageerd in vrijwilligerswerk als bestuurder van Unizo Gent en Dyzo. Actief op Europees niveau. Fier over onze goede reputatie. 

100%
A way of working, thinking and living

Zorg voor de mens, eerbied, vriendelijkheid, hoffelijkheid, professionalisme. Een manier van werken, denken en leven. We ondernemen 'for good' en ontwikkelen 'forces for good'. We engageren ons voor een betere wereld, voor nu en voor de toekomst. Dat is wat ons motiveert.

100%
Ambassadeurs

Klanten, onze beste ambassadeurs. Waardering voor onze betrokkenheid, zorg en kennis. We zien ze met plezier groeien in zelfvertrouwen, kennis en talent. We vinden hen altijd bereid om nieuwe klanten te woord te staan. Dit is ons mooiste geschenk. 

100%
Dialoog

Onze eigen expertise duwen we niet door het strot van de klant. We verkiezen een goede samenwerking, open dialoog, participatie, co-creatie. We boren het potentieel van de klant aan en vullen aan waar nodig. Onze opdracht is geslaagd als de klant verder kan zonder ons.

Workshops - hybride leertrajecten - testen

Breng mensen in beweging

Wij begeleiden organisaties, teams en professionals in hun groei en ontwikkeling naar duurzaam succes.

Wij maken het verschil !

Tevreden klanten

Bij ons sta je centraal. We nemen de tijd om je te leren kennen. Ons in je situatie in te leven. Op die manier begrijpen we beter je nood. We ondersteunen sneller en met meer efficiëntie. Een oplossing voor de business of je HRM, de ontwikkeling van je organisatie of je teams, of je persoonlijke groei.

We zijn ondernemers in hart en nieren, met vele tientallen jaren ervaring. Onze expertise steunt op ervaring én op een zorgvuldig opgebouwde vakkennis. Up-to-date. Multidisciplinair. Gebaseerd op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Met tools en een aanpak, die hun waarde al ruim bewezen. 

 

People, Planet, Profit, Prosperity. SDG's (Sustainable Development Goals). MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). We zijn ermee bezig al sinds de jaren '90. Wij zetten ons in voor innovatie en duurzame groei, gezondheid en welzijn, levenslang leren, diversiteit en inclusie, werkbaar werk. Onze droom is werken aan een wereld waar het goed toeven is voor iedereen.