Aller au contenu principal

Home

 

 

 

  • Duurzame Ontwikkeling van
    Ambitieuze
    Organisaties en Professionals
Organisatie | Team Ontwikkeling

Organisatie | Team Ontwikkeling

Wil je meer wendbaarheid, veerkracht en lerend vermogen ontwikkelen in je organisatie en je teams ? We helpen je beter organiseren, een gezonde werkomgeving inrichten en werkbare jobs ontwerpen. 

Business | HRM Ontwikkeling

Business | HRM Ontwikkeling

Goed advies vloeit voort uit een grondig inzicht in je business. We kruipen in je uitdagingen en werken samen aan de toekomstbestendigheid van je onderneming. We zijn je vertrouwde partner, die je helpt groeien.

Leiderschap Ontwikkeling

Leiderschap Ontwikkeling

Vergroot je zelfkennis. Ontdek de kracht van je talenten. Leer je eigen hefbomen gebruiken. Werk aan je veerkracht en je inzetbaarheid. Vergroot je stressbestendigheid en aanpassingsvermogen. Ontwikkel intrapreneurship en leiderschap.

Dit betekenen wij voor jou

Wij maken je future proof en katalyseren het aanpassingsvermogen van je onderneming, je team, jezelf. We beloven je: geen algemeenheden of hypes. Vergeet eenheidsworst en omarm je eigen potentieel. We leren je je eigen hefbomen te gebruiken om wendbaarheid, veerkracht en leervermogen in turbulente tijden te ontwikkelen. 

Vraag je gratis adviesuurtje

We nemen de tijd om met elkaar kennis te maken. 

Aarzel je nog ?

Kijk dan even wat wij voor anderen reeds betekend hebben. 

Neem een kijkje op onze kalender.

Opkomende Activiteiten

Schrijf in op de activiteiten van je keuze

Eerste adviesuurtje is gratis.

Vertel ons wat je bezig houdt !

Aanspreektitel

Waarom zou je op ons een beroep doen ?

Wij willen je met de nodige bescheidenheid overtuigen. We geven je de 4 meest voorkomende redenen waarom klanten tevreden zijn over onze samenwerking.

25%
Meer efficiëntie

Je bent productiever en effectiever. Je werkt met meer zelfvertrouwen naar je doelen. 

25%
Meer stressbestendigheid

Je inzicht in stress en je werkomgeving maakt je veerkrachtiger in moeilijke situaties.

100%
Ambassadeurs

Onze klanten zijn tevreden, zeer tevreden. Ze zijn zelfs onze ambassadeurs. Wil je in contact komen met onze klant ? Vraag het ons. Ze staan je met plezier te woord.

 

5
Partners

We bouwen ook duurzame relaties op met onze stakeholders. Onze klanten genieten van de voordelen ervan. Onze vijf belangrijkste partners zijn VLAIO, WSE, VDAB, Epignosis, CEBMA.

Workshops - hybride leertrajecten - testen

Breng mensen in beweging

Wij begeleiden organisaties, teams en professionals in hun groei en ontwikkeling naar duurzaam succes.

Wij maken het verschil !

Tevreden klanten

Bij Oxalis sta jij centraal. Je consultant leert je door en door kennen waardoor hij/zij sneller vindt wat jij zoekt: een oplossing voor je business, je human resources management, je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Onze consultants zijn ondernemers in hart en nieren. Ze beschikken over tientallen jaren ervaring, een multidisciplinaire expertise, de meest beproefde tools en een uitgekiende aanpak, die keer op keer zijn waarde bewijst. Ze gebruiken de resultaten van wetenschappelijk onderzoek om je te helpen betere beslissingen te nemen.

 

Alles staat of valt met een gedetailleerde analyse van de uitgangssituatie. Zo vermijden we verrassingen en gaan we efficiënt met eenieders tijd om.

Oxalis spreekt je ontwikkelingspotentieel aan. Onze consultants dagen je uit om je talent ten volle te ontplooien en het beste van jezelf te geven. Ze maken geen verschil in gender, leeftijd of wat dan ook. Ze geven je de kans om bij te dragen en te groeien, ongeacht je achtergrond.

 

Oxalis wil bijdragen aan een wereld waar het goed toeven is voor iedereen. Onze consultants gaan steeds op zoek naar een betere balans tussen People, Profit, Planet en Prosperity. Oxalis richt zich in essentie op vier Sustainable Development Goals (VN-2015): gezondheid en welzijn, levenslang leren, diversiteit en inclusie, werkbaar werk.

Oxalis slaat een brug tussen de academische wereld en de praktijk op 4 manieren: 

  • we leren uit de inzichten van wetenschappelijk onderzoek
  • we integreren die inzichten in onze diensten 
  • we verspreiden de kennis via onze diensten en artikels
  • we innoveren op basis van die inzichten