Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoonlijke ontwikkeling

Onze visie

Een grotere waardering van je collega's, je medewerkers en je klanten. Daar wordt ieder mens toch gelukkig van ? Wij geloven in de kracht van levenslang leren, in je vermogen om je competenties te ontwikkelen en actueel te houden. Wij helpen je jezelf ontplooien, je talent optimaal inzetten en op het einde van de dag met voldoening terug naar huis gaan. 
Sinds meer dan 10 jaar zetten wij ons daarvoor in. Ons logo is niet voor niets het klavertjevier, de ultieme geluksbrenger. 

Happiness is not something you postpone for the future; it is something you design for the present. - Jim Rohn

Jouw ontwikkeling, onze zorg

Wij bieden je oplossingen aan, die specifiek gericht zijn om je te ondersteunen in je duurzame ontwikkeling en groei als professional.

Spontane gedragsprofiel

Met de Profil'INC brengen we je spontane gedragsdynamiek en ontwikkelingspotentieel in kaart. Je krijgt inzicht in je (diepe) motivaties, je aanpassingsvermogen, je groepsassertiviteit en je remmen. 

 Lees meer 

Ondernemerscompetenties

Werkgevers verwachten hoe langer hoe meer dat je participeert in het zoeken naar oplossingen voor bedrijfsuitdagingen. Wil je weten waar je staat met je ondernemerscompetenties? Met de Entrespiegel brengen we je ondernemerscompetenties in kaart en stellen we een ontwikkelingsplan voor.

Lees meer

Je loopbaanvraag

Stel je je vragen over je job en je loopbaan? Wij geven je professionele begeleiding in je zoektocht naar antwoorden. Op het einde van de rit weet je welke concrete acties je kunt ondernemen en wanneer. 

Lees meer

Weerbaarheid - Talent - Leiderschap

Wij ondersteunen je bij de ontwikkeling van:

  • Weerbaarheid. Je leert je stressbestendigheid verbeteren door te begrijpen wat stress is, waarom je stress ervaart en hoe je van stress je vriend kunt maken. 
  • Talent. Je leert je talent en potentieel ontwikkelen door inzicht te verwerven in je motivaties, wat je graag doet en goed kunt. Je leert je energiegevers bewust inzetten en je gedragsmogelijkheden verruimen.
  • Leiderschap. Wij geloven dat je deze vaardigheid kunt aanleren en ontwikkelen. Een mentor begeleidt je in de overdracht van kennis en ervaring en reikt je bruikbare kaders en technieken aan.
Eerstkomende events & opleidingen

Raadpleeg onze kalender.

opleidingen
Verzeker je toekomst

Ontwikkel je vandaag

Er zijn vandaag ettelijke beroepen en specialisaties die over vijf jaar niet meer bestaan. Kennis en vaardigheden zijn in geen tijd achterhaald en specialismen worden gemeengoed. Je moet dus snel, flexibel, leergierig en veranderingsbereid zijn om je continu te kunnen aanpassen aan evoluties. 

Zorg ervoor dat je over de vaardigheden beschikt om op je best te zijn. Wij bieden je training, tools en ondersteuning aan die afgestemd zijn op de competenties van de 21ste eeuw.

 

Wil je het heft in handen nemen ?

Neem contact op met ons. Wij staan klaar om je te helpen.

Contacteer ons
Aanspreektitel