Nieuwsbrief |    Een nieuwe, werve(le)nde opleiding

Werf de juiste m/v aan voor je bedrijf !

Oxalis lanceert CompetentieAtelier. Een nieuwe format met praktische opleidingen die het verschil maken. Gericht op CEO's, verantwoordelijken HR en andere leidinggevenden die streven naar meerwaarde en efficiëntie.

Wij bieden je een eerste opleiding aan met de steun van Syntra Vlaanderen. 

Werf de juiste m/v aan voor je bedrijf ! 

Een dynamische, driedaagse opleiding boordevol interactie.

- praktijkvoorbeelden

- business cases

- rollenspellen

-  simulaties 

- ervaringsuitwisselingen

Na het volgen van onze eerste opleiding, vergroot je het rendement van je onderneming, zowel wat tijd als geld betreft. Je haalt voortaan sneller en efficiënter de juiste medewerk(st)er binnen. 

Heb je interesse om deze opleiding te volgen ?

Surf vandaag nog naar CompetentieAtelier en overtuig jezelf. We beperken bewust het aantal deelnemers om gepersonaliseerde begeleiding te garanderen. Schrijf je daarom snel in. 

Je vindt CompetentieAtelier sinds kort ook op Facebook. Like onze pagina en blijf op de hoogte. Alvast bedankt en graag tot binnenkort.

Vriendelijke groet,

Isabelle Stubbe

Deze praktische opleiding kadert binnen het mandaat van Syntra Vlaanderen, dat Levenslang Leren als kritische succesfactor voor de onderneming wil ondersteunen en Organisatorische Innovatie wil promoten. Dankzij de financiële tussenkomst van Syntra Vlaanderen wordt dit traject aan de voorgestelde prijs aangeboden.

 

 


Advies of consult? Contacteer ons!