Nieuwsbrief |    Beste Wensen 2015

We wish you happiness in your business for 2015 !

Het verhaal van Echo

Een man en zijn zoon lopen in het bos. Plotseling struikelt de jongen. Hij voelt een scherpe pijn en roept: "Ahhhh!". Verrast hoort hij een stem vanuit de bergen die "Ahhhh!" roept. Vol nieuwsgierigheid roept hij terug: "Wie ben jij?". Maar het enige antwoord dat hij krijgt is: "Wie ben jij?". Hij wordt kwaad en roept: "Je bent een lafaard!", waarop de stem antwoordt: "Je bent een lafaard!". Daarop kijkt de jongen naar zijn vader en vraagt: "Papa, wat gebeurt hier?".

De man antwoordt: "Zoon, let op!" en hij roept:"Ik bewonder jou!". De stem antwoordt: "Ik bewonder jou!". De vader roept: "Jij bent prachtig!" en de stem antwoordt: "Jij bent prachtig!". De jongen is verbaasd, maar begrijpt nog steeds niet wat er aan de hand is.

Daarop legt de vader uit: "De mensen noemen dit ECHO, maar in feite is dit LEVEN!
Leven geeft je altijd terug wat jij geeft. Leven is de spiegel van je handelingen. Als je meer liefde wilt, geef dan meer liefde! Wil je meer vriendelijkheid, geef dan meer vriendelijkheid! Als je begrip en respect wenst, geef dan begrip en respect. Wil je dat mensen geduldig en respectvol met je omgaan, geef hen dan geduld en respect! ".


Advies of consult? Contacteer ons!