Nieuwsbrief

September en Oktober 2010

Isabelle Stubbe en Philip Oosterlinck hebben de eer en het genoegen het nieuwe seizoen in te leiden met een aantal nieuwigheden.

 • Wij sturen u onze nieuwsbrief toe, die de kennisdeling en -overdracht mee zal ondersteunen en  vergemakkelijken. In de nieuwsbrief maken wij een selectie van veelgelezen nieuws, artikels en belangrijke evenementen. Via deze weg kondigen wij ook nieuwe diensten en producten aan.
   
 • De website is vanaf nu ook drietalig. Bedrijven die internationaal actief zijn kunnen hieruit  hun voordeel halen.
   
 • Wij bieden ook twee nieuwe producten aan:
  • de opleiding GeĆÆntegreerd en strategisch competentiemanagement . Tijdens en na de opleiding bieden wij een optionele individuele coaching aan, die de verankering van de kennis moet borgen en de implementatie vergemakkelijken. Klik hier voor meer informatie.
    
  • de coaching van de direct leidinggevende. Hiervoor werken wij samen met het VOV, de HUBrussel en de SERV en gebruiken de gratis instrumenten, die ze samen ontwikkeld hebben in het kader van het ESF-project Talent@werkplek. Klik hier voor meer informatie.
    

Wij danken u voor de aandacht die u aan onze nieuwsbrief  wilt voorbehouden en wensen u veel leesplezier toe. Wenst u ons feedback te geven, aarzelt u vooral niet dit te doen.

Industrie verdwijnt in recordtempo. - De Tijd , 08 september 2010

De industrie in Vlaanderen verdwijnt in een recordtempo. Met die boodschap opende econoom Geert Noels gisteren het debat over de industriƫle toekomst van Vlaanderen. lees meer

Motivatie ( 3 ) : Inspelen op de voornaamste behoeften van de medewerker

De relatie tussen de werkgever en de werknemer is door de tijd heen grondig gewijzigd. Een nieuw ‘psychologisch contract’ is ontstaan. Werkgever en werknemer zijn gelijkwaardige...

lees meer

Advies of consult? Contacteer ons!