Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding & Ontwikkeling

Ontwikkel je HR-strategie om betere resultaten te bereiken.

Onze visie

Wij willen bijdragen aan kwaliteitsvolle opleidingen, gericht op duurzame inzetbaarheid en wendbaarheid van organisaties. Wij geloven in de kracht van levenslang leren en het vermogen van de professional om zijn competenties te ontwikkelen en actueel te houden. Wij gebruiken technologie om hem doelgericht te ondersteunen.
Sinds meer dan 10 jaar zetten wij ons daarvoor in. Ons logo is niet voor niets het klavertjevier, de ultieme geluksbrenger. 

Education is a social process. Education is growth. Education is not a preparation for life; education is life itself. - John Dewey

Hoe we kunnen helpen met je strategie
Hoe we kunnen helpen met je strategie

Goed advies vloeit voort uit een vertrouwensrelatie en een grondig inzicht in je business. We kruipen in je uitdagingen en werken samen met jou aan een plan. Van het begin tot het einde zijn wij een vertrouwde partner. Wij begeleiden je om dit proces gestructureerd te doorlopen.

Je bedrijfsstrategie begrijpen

Je HR-strategie plannen is een uitdaging en doe je niet met een vingerknip. Dit vraagt om communicatie, samenwerking, inzicht in de business en een plan voor de lange termijn. De bedrijfsdoelstellingen uitklaren en de impact ervan voor HR formuleren is je eerste stap naar een goed uitgewerkte HR-strategie.

Analyse van de leerbehoeften

Laten we naar de essentie gaan en uitwerken wat je echt nodig hebt. Wij helpen je de leerstrategie, de doelstellingen en de reikwijdte van je project bepalen. We evalueren de vaardigheden en de leermogelijkheden die je al in huis hebt. We werken dan samen een plan uit.

Je HR-strategie definiëren

Je HR-strategie moet in lijn zijn met de missie, de visie en de doelen van je onderneming. Het stuurt de HR-praktijken aan binnen je hele organisatie. Elke HR-doelstelling moet gekoppeld zijn aan een bedrijfsdoelstelling. We helpen je een actieplan opstellen en kritische performance indicatoren bepalen. 

Blended learning design

Wij weten dat leren niet alleen een kwestie is van kiezen tussen digitaal of face-to-face. Wij helpen je de perfecte mix te ontwerpen voor jouw medewerkers, met de tools die het beste passen bij jouw taak. Samen met ons vind je de juiste balans.

Eerstkomende opleidingen

Raadpleeg onze kalender.

opleidingen
Kom op snelheid met onze hulp

Je L&D team bijscholen

Leren en ontwikkelen is niet alleen iets dat je voor de medewerkers van je bedrijf doet.
Zorg ervoor dat ook je interne L&D team over de vaardigheden beschikt om op zijn best te zijn. Wij kunnen training, tools en ondersteuning bieden.

Of als je gewoon een helpende hand nodig hebt, maken we graag deel uit van je uitgebreide team.
Wij kunnen zorgen voor extra capaciteit of het zware werk op de achtergrond voor onze rekening nemen, terwijl je dag in, dag uit geweldige L&D levert.

 

Wil je meer weten ?

Neem contact op met ons. Wij staan klaar om naar jou te luisteren.

Contacteer ons
Aanspreektitel