Overslaan en naar de inhoud gaan

In een notendop

Wij zijn een toonaangevend management dienstverleningsbedrijf dat zich richt op het werken met ondernemers en professionals. Dit betekent dat wij onze klant opleiden en klaarstomen voor de onvermijdelijke uitdagingen waarmee hij/zij te maken krijgt.

Dankzij onze grote betrokkenheid kan je rekenen op een persoonlijke service. Ons uitgebreid netwerk geeft je ook toegang tot de beste dienstverlening. Wij helpen je jouw business veerkrachtig maken.

Een aanpak die voor jou werkt

Wij hebben een expertise opgebouwd van meer dan 30 jaar ondernemerschap met focus op duurzaamheid. Onze expertise richt zich op ondernemerschap. Wij brengen je de hoogste kwaliteit, die vandaag beschikbaar is in diensten.  

Je adviseur-coach-mentor zal met jou meedenken en samenwerken om je unieke doelen te bepalen en een strategie uit te stippelen die voor jou werkt. Hij/zij helpt je om ruimte te scheppen voor evolutie, participatie en betrokkenheid, intrapreneurship, aanpassingsvermogen en innovatie. 

Onze missie: een duurzame oplossing met onze klant uitwerken

  • Een werkbare strategie formuleren en invoeren
  • Menselijk kapitaal en financiële middelen efficiënt inzetten
  • Efficiënt en flexibel organiseren 
  • Een gunstig klimaat voor innovatie en intrapreneurship creëren
  • Een gunstige context voor wendbaar en werkbaar werk ontwerpen

Onze kernwaarden

Hoe we zaken doen is net zo belangrijk als wat we doen. Onze kernwaarden zijn de principes die ons dagelijks leiden bij het helpen van onze klanten om excellentie en voldoening te bereiken. Ons logo is niet voor niets het klavertjevier, de ultieme geluksbrenger.

Het klavertje vier is meer dan zomaar een symboliek. De geschiedenis van het klavertjevier gaat terug tot ver in de middeleeuwen. Klavertjesvier worden als brengers van geluk beschouwd, omdat ze zo zeldzaam zijn. De vier blaadjes staan symbool voor de perfecte eenheid: hoop, vertrouwen, liefde en geluk.

Hoop Kwaliteit, Efficiëntie en Maatwerk.

Vertrouwen Expertise, Integriteit, Duurzaamheid.

Empathie Inlevingsvermogen, Samenwerking, Co-creatie.

Geluk Duurzaamheid, Welzijn, Balans tussen People, Profit, Planet en Prosperity.